در حال بارگزاری ...
افزودن به علاقه مندی
مقایسه

ایزوپروپیل میرستات (IPM)

(Isopropyl myristate (IPM

شناسه محصول: KM322
شناسه محصول: KM322
برند: Neutron
1 لیتری پلی اتیلن 2/5 لیتری پلی اتیلن
گرید:
لطفا برای خرید و اطلاع از قیمت و موجودی گرید صنعتی این محصول، با کارشناسان فروش تماس بگیرید
فروشنده: سی سی ایران
290,000 تومان تخفیف
تعداد
امتیاز محصول
مشخصات فنی بیشتر
  • فرمول شیمیائی: C₁₇H₃₄O₂
  • نام های دیگر: ایزوپروپیل استات - متیل اتیل استر - اتوکسی پروپان - پروپیل استات - ایزوپروپیل میراستات - متیل اتیل اتانات - IPM
نقد و بررسی اجمالی
بیشتر

ایزوپروپیل میریستات به عنوان تقویت کننده پوست مورد مطالعه قرار می گیرد. همچنین از آن به عنوان سموم دفع آفات در برابر شپش های سر استفاده می شود که با حل کردن مومی که اسکلت خارجی از شپش های سر را پوشانده است کار می کند و در اثر کم آبی آنها را می کشد. ب...

تحويل سريع تحويل سريع
پشتيباني 24 ساعته پشتيباني 24 ساعته
پرداخت در محل پرداخت در محل
روز ضمانت بازگشت 7 روز ضمانت بازگشت
ضمانت اصالت كال ضمانت اصالت كالا

محصولات مرتبط

  • نقد و بررسی
  • مشخصات
  • نظرات کاربران
نقد و بررسی اجمالی
ایزوپروپیل میرستات (IPM)
نقد و بررسی

ایزوپروپیل میریستات به عنوان تقویت کننده پوست مورد مطالعه قرار می گیرد. همچنین از آن به عنوان سموم دفع آفات در برابر شپش های سر استفاده می شود که با حل کردن مومی که اسکلت خارجی از شپش های سر را پوشانده است کار می کند و در اثر کم آبی آنها را می کشد. به همان روش در کک و محصولات کشتار حیوانات اهلی برای حیوانات خانگی استفاده می شود.

این ماده یک استر اسید مریستین طبیعی است که در روغن نارگیل و ماکارونی وجود دارد. این ماده دارای شکل ظاهری مایع بی‌رنگ و بی‌بو می‌باشد و با روغن‌های گیاهی مخلوط می‌شود. ویژگی ویسکوزیته و چگالی کم این ماده باعث می‌شود قابلیت پخش‌پذیری بالایی داشته باشد.

ایزو پروپیل میرستات یک روغن مصنوعی است که به عنوان ماده نرم کننده ، ضخیم کننده یا روان کننده در محصولات زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد ایزو پروپیل میرستات مرکب از ایزو پروپیل الکل (یک مشتق پروپان) و اسید میریستیک (یک اسید چرب طبیعی است) ، یک ماده آرایشی و دارویی محبوب است.

ادامه مطلب
نقد و بررسی تخصصی

موارد مصرف ایزوپروپیل میریستات:

صنایع دباغی و پارچه بافی

نرم کننده و عامل حفظ رطوبت

عامل تغلیظ کننده و روان کننده

دارای دانسیته و ویسکوزیته ی پایین

از بین برنده ی حالت چربی پوست

مورد استفاده در صنایع دارویی برای درمان شپش سر از طریق حل کردن موم که اکسیکلت های شپش سر را پوشش می دهد، با کم شدن آب بدن آنها را خواهد کشت.

به عنوان یک حلال در مواد عطر استفاده می شود.

همچنین در روند حذف پروتز آرایش استفاده می شود.


اطلاع به من در زمان : موجود شدن
0 سبد
بیشتر
دسته ها
جستجو
پروفایل
تماس
دسته بندی ها
تجهیزات آزمایشگاهی
مواد شیمیایی
رنگ، رزین و ساختمان
خاک، کود و آفت کش
ابزار و تجهیزات صنعتی
آرایشی,بهداشتی وسلامت