در حال بارگزاری ...
افزودن به علاقه مندی
مقایسه

روغن کرچک

Castor oil

شناسه محصول: KM346
شناسه محصول: KM346
برند: Neutron
گرید:
1 لیتری پلی اتیلن
لطفا برای خرید و اطلاع از قیمت و موجودی گرید صنعتی این محصول، با کارشناسان فروش تماس بگیرید
فروشنده: سی سی ایران
320,000 تومان تخفیف
تعداد
امتیاز محصول
مشخصات فنی بیشتر
  • فرمول شیمیائی:

    C57H104O9

  • نام های دیگر: کرچک
نقد و بررسی اجمالی
بیشتر

روغن کرچک که از دانه های گیاه کرچک (Ricinus communis) تهیه می شود، یک روغن چند منظوره با کاربرد دارویی مختلف است که مردم هزاران سال از آن استفاده می کنند. روغن کرچک معمولا به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی، داروها و محصولات مراقبت از پوست مورد استفاد...

تحويل سريع تحويل سريع
پشتيباني 24 ساعته پشتيباني 24 ساعته
پرداخت در محل پرداخت در محل
روز ضمانت بازگشت 7 روز ضمانت بازگشت
ضمانت اصالت كال ضمانت اصالت كالا

محصولات مرتبط

  • نقد و بررسی
  • مشخصات
  • نظرات کاربران
نقد و بررسی اجمالی
روغن کرچک
نقد و بررسی

روغن کرچک که از دانه های گیاه کرچک (Ricinus communis) تهیه می شود، یک روغن چند منظوره با کاربرد دارویی مختلف است که مردم هزاران سال از آن استفاده می کنند. روغن کرچک معمولا به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی، داروها و محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می گیرد. در مصر باستان روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ ها سوزانده می شد و از آن به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بیماری هایی مانند سوزش چشم استفاده می شد و حتی به زنان باردار برای تحریک زایمان داده می شد.

شاید یکی از بهترین درمان های شناخته شده برای روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد. این ماده به عنوان یک مسهل طبقه بندی می شود، به این معنی که باعث افزایش حرکت ماهیچه هایی می شود که مواد را از طریق روده ها عبور داده و به پاکسازی روده کمک می کند و برای تسکین یبوست استفاده می شوند. یک مطالعه نشان داد وقتی افراد مسن روغن کرچک مصرف می کردند، علائم یبوست کاهش می یافت، از جمله فشار کمتری هنگام دفع مدفوع گزارش شد. این ماده مسهلی است قابل اطمینان که حتی برای درمان اطفال هم مورد استفاده قرار می گیرد. در مورد اطفال، مادر باید انگشتش را آغشته به روغن کند و اجازه دهد که طفل آن را بمکد.

نکته: مصرف خوراکی آن در دوزهای پایین هیچ عوارضی ندارد، اما مقادیر بیشتر می تواند باعث گرفتگی شکم، حالت تهوع، استفراغ و اسهال شود.

ادامه مطلب
نقد و بررسی تخصصی

خواص روغن کرچک:

روغن کرچک دارای خواص درمانی و زیبایی شگفت انگیزی همانند درمان درد مفاصل، بهبود سریع زخم،  درمان خشکی ناخن ها، جلوگیری از سرطان، درمان کیست های تخمدان، درمان میگرن، کاهش التهاب و تسکین درد، درمان آرتروز، افزایش گردش خون، کمک به کنترل بارداری، درمان روماتیسم و نقرس، کاهش دردهای قاعدگی، تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان یبوست، جوانسازی پوست، تقویت مژه و ابرو، درمان لکه های پوستی، درمان آکنه، از بین بردن چین و چروک، درمان موخوره است.

موارد مصرف روغن کرچک:

  • صنایع دارویی و درمانی
  • استفاده از این محصول در کرم های مرطوب کننده، محصولات تقویت مو و مژه، و دیگر لوازم آرایشی بسیار رایج است.
  • استفاده در صنایع غذایی

اطلاع به من در زمان : موجود شدن
0 سبد
بیشتر
دسته ها
جستجو
پروفایل
تماس
دسته بندی ها
تجهیزات آزمایشگاهی
مواد شیمیایی
رنگ، رزین و ساختمان
خاک، کود و آفت کش
ابزار و تجهیزات صنعتی
آرایشی,بهداشتی وسلامت