0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی کالاها
    بسته
    "
    افزودن به لیست علاقه مندی ها
    مقایسه

    سدیم استات 3 آبه

    Sodium acetate trihydrate

    شناسه محصول: KM385
    شناسه محصول: KM385
    گرید:
    Extra Pure USP
    بسته بندی:
    1 کیلوگرمی 5 کیلوگرمی 10 کیلوگرمی
    لطفا برای خرید و اطلاع از قیمت و موجودی گرید صنعتی این محصول، با کارشناسان فروش تماس بگیرید.
    شماره تلفن : 02188543464
    فروشنده: سی سی ایران
    دسترسی: در انبار
    306,000
    306,000 تومان 0 تومان تخفیف
    تعداد
    امتیاز محصول
    مشخصات فنی بیشتر
    • نام های دیگر: استات سدیم تری هیدرات - سدیم اتانوات - نمک سدیم استیک - نمک سدیم اتانوات - استات سدیم
    • فرمول شیمیائی:

      CH₃COONa * 3 H₂O

    نقد و بررسی اجمالی
    بیشتر

    سدیم استات 3 آبه یا سدیم استات تری هیدرات (Sodium Acetate Trihydrate) یک ترکیب شیمیایی با فرمول CH3COONa.3H2O و جرم مولکولی 136.08g/mol می باشد. شکل ظاهری این ترکیب کریستال سفید رنگ است. این نمک اسیدی در آب محلول است. در اثر حرارت این نمک تجزیه شده و...

    محصولات مرتبط

    • نقد و بررسی
    • مشخصات
    • نظرات کاربران
    • پرسش و پاسخ
    نقد و بررسی

    سدیم استات 3 آبه چیست؟

    سدیم استات 3 آبه یا سدیم استات تری هیدرات (Sodium Acetate Trihydrate) یک ترکیب شیمیایی با فرمول CH3COONa.3H2O و جرم مولکولی 136.08g/mol می‌باشد. شکل ظاهری این ترکیب کریستال سفید رنگ است. این نمک اسیدی در آب محلول است. در اثر حرارت این نمک تجزیه شده و بوی اسید استیک می‌دهد. این ماده با نام اختصاری NaOAC.3H2O شناخته شده است. استات سدیم که با نام‌های دیگر سدیم اتانوات، نمک سدیم استیک و نمک سدیم اتانوات بی‌آب نیز شناخته می‌شود. در آب، اتانول، متانول، دی اکسید گوگرد و هیدرازین محلول می‌باشد. این ترکیب به دو صورت خشک و یا سه آبه وجود دارد. فرم خشک این ماده با فرمول شیمیایی CH3COONa می باشد. استات سدیم که جز مواد اولیه صنایع کشاورزی است را می‌توان با مواد غذایی معمولی، سودا – جوش شیرین – و سرکه تولید کرد در هنگام کار از عینک ایمنی استفاده شود تا به چشم آسیب نرسد و باعث تحریک اعصاب چشم نشود. برای تشکیل سدیم استات، سودا یا همان سدیم بی‌کربنات و سرکه یا همان اسید استیک با هم واکنش می‌دهند و سدیم استات و کربن دی اکسید و آب تولید می‌کنند.

    خصوصیات استات سدیم 3 آبه

    • بویی شبیه به بوی سرکه دارد.
    • جامد کریستالی و سفید رنگ است.
    • سدیم استات به خوبی در آب حل می‌شود. 
    • در الکل، هیدرازین و دی اکسید گوگرد نیز به میزان کمی حل می‌شود.

    کاربرد و موارد مصرف سدیم استات

    • در چاپ و رنگرزی و صنایع پارچه و لباس استفاده می‌شود.
    • استات سدیم در صنعت دباغی به‌عنوان نمک شوینده استفاده نمی‌گردد.
    • استات سدیم به‌عنوان رزین یا معرف (کاتالیزور) در آبکاری استفاده شده است.
    • استات سدیم در پزشکی، برای درمان اسید بالای خون و کمبود سدیم به‌کار می‌رود.
    • سدیم استات به‌عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده خوراک دام و طیور استفاده می‌شود.
    • در تولید لباس‌های پنبه‌ای کتان سدیم استات برای جلوگیری از تجمع الکتریسیته ساکن به‌کار می‌رود.
    • استات سدیم بخشی از محلول ظاهر کننده‌ی عکس را تشکیل می‌دهد و مقاومت عکس را بالا می‌برد.
    • سدیم استات در خوراکی‌ها برای طعم‌دهی به‌کار می‌رود که مشهورترین استفاده آن در مزه چیپس سرکه نمکی است.
    • در تولید لاستیک، استات سدیم با جلوگیری از جوشیدن یا گرم شدن بیش از حد لاستیک، به کنترل کلی پروژه کمک می‌کند.
    • سدیم استات به‌دلیل کارایی بهتر و ارزانتر بودن، در پوشش و درزگیری بتن برای جلوگیری از صدمه خوردن در برابر آب مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    • محلول سدیم استات و اسید استیک یک محلول بافر تشکیل می‌دهد که می‌تواند به‌طور نسبی، PH را ثابت نگه دارد و از این لحاظ در صنایع نفت و صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

     

    فروشگاه مرکز شیمی ایران عرضه کننده مواد شیمیایی آزمایشگاهی، صنعتی و صنایع مربوطه مفتخر است که می‌تواند سدیم استات 3 آبه را با کیفیتی تضمین شده و قیمتی مناسب از تامین کنندگان معتبر به کلیه خریداران در سراسر کشور تحویل نماید.


    محصولات مشابه خریداری شده

    افزودن پرسش جدید
    با انتخاب دکمه "ثبت پرسش" موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در اعلام می‌کنم.
    اطلاع به من در زمان : موجود شدن
    0 سبد
    بیشتر
    دسته ها
    جستجو
    پروفایل
    تماس
    دسته بندی ها
    مواد شیمیایی
    محصولات بهداشتی
    باغبانی و کشاورزی
    ابزار و مصالح ساختمانی
    تجهیزات کنترل محیط و آزمایشگاه
    چاشنی و افزودنی ها
    بازگشت به بالا