در حال بارگزاری ...
"
افزودن به لیست علاقه مندی ها
مقایسه

اسید استیک گلاسیال

Acetic acid glacial

شناسه محصول: RM-ACI-1
شناسه محصول: RM-ACI-1
تولید کننده: Dr Mojallali
گرید:
1 لیتری شیشه 2/5 لیتری شیشه 1 لیتری پلی اتیلن 2/5 لیتری پلی اتیلن 5 لیتری پلی اتیلن 10 لیتری پلی اتیلن 20 لیتری پلی اتیلن
لطفا برای خرید و اطلاع از قیمت و موجودی گرید صنعتی این محصول، با کارشناسان فروش تماس بگیرید
فروشنده: سی سی ایران
دسترسی: در انبار
152,000 تومان تخفیف
تعداد
امتیاز محصول
مشخصات فنی بیشتر
  • نام های دیگر: اتانوئیک اسید - جوهر انگور - جوهر سرکه
  • فرمول شیمیائی:

    CH3COOH

نقد و بررسی اجمالی
بیشتر

اسید استیک جزو مواد معدنی و متعلق به گروه اسیدها می‌باشد و جز اسیدهای کربوکسیلیک می‌باشد و در نامگذاری آیوپاک به اسید اتانوئیک معروف است. استفاده از آن در شیمی، به عهد باستان بر می‌گردد. در سال 1847، هرمان کولب شیمیدان آلمانی برای اولین بار از طریق م...

محصولات مرتبط

  • نقد و بررسی
  • مشخصات
  • نظرات کاربران
  • پرسش و پاسخ
نقد و بررسی اجمالی
اسید استیک گلاسیال
نقد و بررسی

اسید استیک جزو مواد معدنی و متعلق به گروه اسیدها می‌باشد و جز اسیدهای کربوکسیلیک می‌باشد و در نامگذاری آیوپاک به اسید اتانوئیک معروف است. استفاده از آن در شیمی، به عهد باستان بر می‌گردد. در سال 1847، هرمان کولب شیمیدان آلمانی برای اولین بار از طریق مواد معدنی موفق به ساخت اسید استیک شد.

باکتری‌های مخمر سرکه به دلیل تمایل به تولید اسید استیک به این نام معروف شده‌اند. این باکتری‌ها در مواد غذایی، آب و خاک یافت می‌شوند. اسید استیک بطور طبیعی از میوه‌ها و برخی مواد غذایی فاسد شده از فرآیند تخمیر تولید می‌شوند و از قدیمی‌ترین ترکیبات شیمیایی شناخته شده توسط انسان می‌باشد.

تقاضای جهانی استیک اسید در حدود ۶٫۵ میلیون تن در سال که حدود 1.5میلیون تن در سال از طریق بازیافت برآورده می‌شود. باقی آن توسط بازار خوراک پتروشیمیایی یا منابع بیولوژیکی تولید می‌شود. استیک اسید رقیق تولید شده توسط تخمیر طبیعی، سرکه نامیده می‌شود.

باکتریهای مخمر سرکه به دلیل تمایل به تولید اسید استیک به این نام معروف شده‌اند. این باکتریها در مواد غذایی، آب و خاک یافت می‌شوند. اسید استیک بطور طبیعی از میوه‌ها و برخی مواد غذایی فاسد شده از فرایند تخمیر تولید می‌شوند و از قدیمیترین ترکیبات شیمیایی شناخته شده توسط انسان می‌باشد.

ادامه مطلب
نقد و بررسی تخصصی

گریدهای موجود برای استیک اسید گلاسیال:

  • گرید آزمایشگاهی (Laboratory)
  • گرید USP
  • گرید Extra pure

کاربرد های استیک اسید گلاسیال:

  • مهمترین کاربرد خاص اسید استیک در تولید استات وینیل تکپاره است، که بلافاصله پس از آن آنیدرید استیک و استر تولید می‌شود.
  • اسید استیک گلاسیال (منجمد) که به جوهر سرکه معروف است، در صنایع شیمیایی، در تولید فیلم های عکاسی، تولید پلاستیک پلی اتیلن تریفتالات (PET) که در تولید بطری نوشابه کاربرد دارد، صنایع داروسازی، ساخت حشره کش و … استفاده می‌شود.
  • اسید استیک به صورت سرکه، به عنوان چاشنی غذا و تهیه انواع ترشی کاربرد دارد.
  • استیک اسید رقیق به عنوان افشانه برای از بین بردن قارچ های گیاهان استفاده می‌شود.

افزودن پرسش جدید
با انتخاب دکمه "ثبت پرسش" موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در اعلام می‌کنم.
اطلاع به من در زمان : موجود شدن
0 سبد
بیشتر
دسته ها
جستجو
پروفایل
تماس
دسته بندی ها
تجهیزات آزمایشگاهی
مواد شیمیایی
آرایشی,بهداشتی وسلامت
خاک، کود و آفت کش
ابزار و تجهیزات صنعتی
رنگ، رزین و ساختمان