در حال بارگزاری ...
"
افزودن به لیست علاقه مندی ها
مقایسه

سدیم لوریل سولفات

Sodium dodecyl sulfate

شناسه محصول: RM-SUL-9
شناسه محصول: RM-SUL-9
تولید کننده: Dr Mojallali
گرید:
500 گرمی 5 کیلوگرمی 10 کیلوگرمی
لطفا برای خرید و اطلاع از قیمت و موجودی گرید صنعتی این محصول، با کارشناسان فروش تماس بگیرید
فروشنده: سی سی ایران
دسترسی: در انبار
158,000 تومان تخفیف
تعداد
امتیاز محصول
مشخصات فنی بیشتر
  • نام های دیگر: سدیم لوریل اتر سولفات / سولفات لاریل اتر سدیم / سدیم دودسیل سولفات / SLS / اس ال اس
  • فرمول شیمیائی:

    NaC12H25SO4 

نقد و بررسی اجمالی
بیشتر

سولفات لوریل سدیم به اختصارSLS با فرمول NaC12H25SO4 یا سدیم دودسیل سولفات SDS یا ماده نزدیک به آن سولفات لوریل سدیم یا سولفات لاریل اتر سدیم ( سدیم لوریل اتر سولفات)به اختصار SLES رایج ترین سولفات های سطح فعال آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاک کن...

محصولات مرتبط

  • نقد و بررسی
  • مشخصات
  • نظرات کاربران
  • پرسش و پاسخ
نقد و بررسی اجمالی
سدیم لوریل سولفات
نقد و بررسی

سولفات لوریل سدیم به اختصارSLS با فرمول NaC12H25SO4 یا سدیم دودسیل سولفات SDS یا ماده نزدیک به آن سولفات لوریل سدیم یا سولفات لاریل اتر سدیم ( سدیم لوریل اتر سولفات)به اختصار SLES رایج ترین سولفات های سطح فعال آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاک کننده های سنتزی با قدرت زیاد و به طور دقیق تر جزو سورفاکتنت ها (مواد فعال سطحی یا مواد موثر) می باشد.

 این ماده یک ترکیب شیمیائی امولسیون‌کننده، پُف‌دهنده، تسریع‌کننده انحلال، و کف‌کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی یا مواد غذائی استفاده می‌شود و مواد فعال‌کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می‌باشد. این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده وخود به راحتی در پوست نفوذ می‌نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه می‌دهد تا به راحتی نفوذ کنند. ضمن ترکیب باسایر مواد شیمیایی جزو مواد خطرناک و سرطانزای (با کلاس قوی) پوستی است که همچنین می‌تواند ریزش مو شود.

ادامه مطلب
نقد و بررسی تخصصی

کاربرد سدیم لوریل سولفات:

  • این ماده یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده ، پف دهنده ، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی ، دترژنت ها یا مواد غذایی استفاده می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می باشد.
  • در اکثر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کارواش و کف شورها و برطرف کننده روغن) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به صورت مایع یا غیر مایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جز مواد اولیه آرایشی و دارویی است.
  • این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده و خود به راحتی در پوست نفوذ می نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه می دهد تا به راحتی نفوذ کنند. ضمن ترکیب با سایر مواد شیمیایی جزو مواد خطرناک و سرطانزای پوستی است که همچنین می تواند باعث ریزش مو شود.

تولید سدیم لوریل سولفات:

لوریل سولفات سدیم با انجام فرایند به وسیله ی لوریل الکل با گاز سولفور تری اکسید، اولئوم، و یا کلروسولفوریک اسید برای تولید لوریل سولفات سدیم سنتز می شود. تولید محصول پس از اضافه کردن هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم خنثی می شود. لوریل الکل می تواند به شکل خالص مورد استفاده قرار گیرد و یا ممکن است از روغن نارگیل یا روغن هسته ی خرما به وسیله هیدرولیز (که اسیدهای چرب خود را آزاد می کند) به دست آید و پس از آن عمل هیدروژناسیون انجام می گیرد.

از زمانی که لوریل سولفات سدیم از این منابع تولید می شود، نمونه های تجاری این محصولات در واقع لوریل سولفات سدیم خالص نیستند، بلکه ترکیبی از سدیم آلکیل سولفات سدیم به همراه مقدار زیادی اس ال اس است. به عنوان مثال، سدیم لوریل سولفات، زمانی که از روغن نارگیل تولید می شود، به عنوان سدیم کوکو سولفات (SCS) شناخته می شود. اس ال اس به صورت تجاری به شکل پودر، ورق و دیگر اشکال تولید می شود. همچنین به شکل محلول های آبی با غلظت های مختلف در دسترس است.


افزودن پرسش جدید
با انتخاب دکمه "ثبت پرسش" موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در اعلام می‌کنم.
اطلاع به من در زمان : موجود شدن
0 سبد
بیشتر
دسته ها
جستجو
پروفایل
تماس
دسته بندی ها
تجهیزات آزمایشگاهی
مواد شیمیایی
آرایشی,بهداشتی وسلامت
خاک، کود و آفت کش
ابزار و تجهیزات صنعتی
رنگ، رزین و ساختمان